Hozd ki a lehető legtöbbet a hétvégén konyhában töltött időből és tegyél fél óra alatt tápláló vacsorát hét közben is az asztalra!

Hogyan lehet munkába járás mellett, ízletes és tápláló ételeket tenni a család asztalára hét közben is?

Az 1 óra 20 perces kurzusban bemutatom mindazokat a praktikákat,
amelyekkel tervezhető, egyszerű és gyors az otthon főzés.

Krumpach Erzsébet a Duna Tv Család Barát c. műsorában

4 gyerekes családanyaként és egészségtudatos biokertészként sokszor fejtörést okozott számomra is, hogy hogyan tudok egészséges és finom ételeket készíteni az egész családnak amikor fáradtan hazaérek a munkából. A legtöbbször ilyenkor csak összedob valamit az ember, ami leginkább csak pótmegoldás. Tanfolyamaimon a résztvevők szintén az idő hiányt jelölték meg legfontosabb problémaként az otthon főzéssel kapcsolatban. Ezért osztom meg azokat a praktikáimat, amelyekkel egészséges alapanyagokból készíthetsz hétközben is tápláló ételeket. A gyerekek fejlődése szempontjából elengedhetetlen, a felnőttek egészségének megőrzése szempontjából pedig szükségszerű, hogy ne csak üres kalóriákat fogyasszunk, hanem a táplálékunk tartalmazza mindazt, amire szervezetünknek szüksége v

Ezért olyan megoldásokat mutatok, amelyek segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet a hétvégi főzés alkalmával úgy előkészülni, hogy hét közben kevesebb mint fél óra alatt egészséges, tápláló és nem utolsó sorban ízletes ételeket készíthessünk.

Videótanfolyamomban átadom mindazt a tudást, amely segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet időkímélően napi 30 perc főzéssel egészséges, teljes tápértékű és nem utolsó sorban ízletes ételeket készíteni.

A gyakorlati tapasztalatok mellet az alábbiakról is beszélek:

  • természetes alapanyagok szerepe és használata az otthon főzés során
  • a legmagasabb gyógyító hatású zöldfűszerek előkészítése a főzéshez
  • az ízek fontossága és szerepe ételeinkben
  • hogyan használd fel tökéletesen a zöldségeket
  • a szervezet egyensúlyához szükséges szénhidrát – fehérje – zsír  összetevők
  • teljes értékű gabonák és hüvelyesek előkészítése
  • húsok előkészítése a hétköznapokra
  • zöldségek párolása, főzése
  • ételek melegítés egyszerűen gyorsan mikrót mellőzve
  • a kreatív főzés titka
  • főzelékek egészséges verzióban
  • zöldséges egytálételek
  • fűszersók és szójaszósz a só csökkentés jegyében
  • levélzöldek szerepe és felhasználása a táplálkozásban
  • hüvelyesek fogyasztása helyes mennyiségben
  • saláta készítése
  • heti rend, gondolatok a hüvelyesekről és a tésztákról

Mit tartalmaz a kurzus?

  1. Bevezető ( 4 perc 55 mp)
  2. Fűszerek előkészítése ( 4 perc 38 mp)
  3. Zöldségek előkészítése ( 7 perc 34 mp)
  4. Köret – hús előkészítés (8 perc 18 mp.)

Példa menük a hétköznapokra kreatívan:

  1. Hétfő (15 perc 37 mp)
  2. Kedd-Szerda ( 17 perc 26 mp)
  3. Csütörtök ( 16 perc 14 mp)
  4. Péntek ( 10 perc 48 mp)

MEGRENDELÉS

A Kreatív Főzőkurzus (online videótanfolyam) ára 3.990 Ft

Csak bankkártyás fizetés lehetséges.

A rendelés gomb megnyomásával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és Adatvédelmi irányelveket.

Itt találkozhattál már velem!

biokultura_logo-1024x1024

kapanyel

Lilalogo2