Szeretnél egységnyi területről több táplálékot?

 

A  saláták, levélzöldek, nyáron befőzött paradicsom nem adnak elegendő energiát télen, amikor fázol. Olyankor kalóriadúsabb alapanyagokra van szükség.

A kiskertedben úgy tudsz több táplálékot termelni, ha tovább csiszolod a termékskálát, hogy mit érdemes termelni, mi ad több termést és miben van több kalória.

Több tápláló zöldség, hüvelyes és gabona is van, amiből egységnyi területről mennyiségben is többet adnak és tápanyagokban gazdagabbak! Régen, amikor még többnyire a hátsó kertből táplálkozott mindenki, nagy figyelmet fordítottak arra, hogy legyen kukorica és száraz bab is a burgonya mellett, mert azt tartották, hogy ha a burgonya, kukorica és a bab jó termést ad, akkor nem éheznek.

Régi – új  könnyen termeszthető, szárazságtűrő, ugyanakkor tápértékben magas, kiskertekben is termelhető gabonákat mutatok be, többek között a kölest, csupasz zabot. Ezek a  konyhában is könnyen felhasználhatóak és nagyon finomak, amiről Te magad is meggyőződhetsz, ha az elkészítési praktikáimat is kipróbálod! Kertlátogatóim kifejezett kérésére szántam egy fejezetet a konyhai praktikáimnak, amelyek segítségével gyorsan és egyszerűen tudsz majd főzni Te is és még a családnak is fog ízleni – minden próbán átment amit leírtam.  

November 20-ig előrendelési kedvezmény 20%!

Körbejártam a fehérjeforrások témakörét is, annak érdekében hogy hogyan tudjuk csökkenteni a húsfogyasztást kiskertekben megtermelhető magas fehérjetartalmú növényekkel. Sok titkot rejt ez a témakör és nagyon izgalmas, annyit elmondhatok. Hatalmas lehetőségek rejlenek a kertedben! 

Hidd el, több is megterem és még az egészségedet is szolgálja! 

A bőség kertje 2 fejezetei::

VÁLTÁS: Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott világhoz életmódunkkal, szokásainkkal? Milyen változtatásokkal tudunk többet kihozni a kertünkből? 

INGYEN KERTÉSZKEDÜNK: – ahogy a természet is! Vetőmag, tápanyag, növényvédelem önellátás, hogy zöldségekkel teljesen önellátók legyünk. 

MITŐL MŰKÖDIK A TESTÜNK? Az energiát adó teljes értékű táplálékoktól!  Válasszuk azokat a tányérunkra, amelyek igazán fontosak a szervezetünknek.

OKOS VÁLASZTÁS – Tervezzük újra a kiskertünket- azt termeljük, ami jól működteti a testünket és mennyiséget is ad! 

PRAKTIKUS KONYHA: Hogyan legyen táplálékunk egyszerre finom és egészséges, egyszerű, gyors módszerekkel? Minden titkom benne van, amikre nem jutott idő a kertbemutatókon, de nagyon kíváncsiak voltak rá. 

BIOKERTBŐL JÖVEDELEM: Az Ízes Udvar Biofarm ízelítője Biró Mátyástól. Ez azoknak szól, akiknek van kicsit nagyobb területük ahhoz, hogy eladásra is termeljenek.

November 20-ig előrendelési kedvezmény 20%!

Krumpach Erzsébet vagyok – biokertész

Népszerű könyvem A bőség kertje az elmúlt 8 évben már több ezer lelkes embernek segített abban, hogy hogyan termelje meg a saját élelmét és ezáltal kevesebbet költsön. Vallom, hogy a természet a legjobb tanítónk és soha nem volt még ilyen fontos, hogy modern formában visszataláljunk a természetes életmódhoz, függetlenül attól, hogy hol élünk.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba