Lásd el a családod egészséges élelemmel úgy, hogy ne kelljen fél napokat a kertben tevékenykedned. Hagyd, hogy természetes folyamatok révén a talajélőlények dolgozzanak helyetted!

Több mint 10 éves gyakorlati tapasztalattal, olyan tudást raktam össze, amely folyamatában erősít majd meg abban, hogy a természet segítségével valóban időkímélően tudsz konyhakertet művelni .

Rólam

Krumpach Erzsébet – a Duna Tv Család Barát c. műsorában

Rólam

Családanyaként és egészségtudatos emberként korábban sokszor nekiláttam a konyhakertnek, de legtöbbször a munka és az egyéb otthoni teendők miatt én is feladtam – pedig annyira egyszerű. 

Ezért gyűjtöttem úgy egybe a tudnivalókat, hogy az alapok megértése után a kalendáriumi részben hónapról, hónapra segítséget kapsz a pontos teendőkről.

sargakapis
leveleskel
nyn2
32-33 (FILEminimizer)
DSC08269 (FILEminimizer)
DSC08248 (FILEminimizer)
zoldbab-cekla_resize

Előző
Következő

A bőség kertje c. könyvemben átadom mindazt a tudást, amely segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet időkímélően és vegyszerek nélkül termelni.

  • Az egészséges táplálkozás iránti igény növekedésével egyre fontosabbá válik az egészséges, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök fogyasztása.
  • A bőség kertje modell a természet mintájára, a biokertészet alapelveinek követésével valósult meg.
  • A könyv nyelvezetében egyszerű, könnyen követhető hasznos útmutatókkal teli mondanivalóját a kertészkedésben járatlan emberek is könnyen elsajátíthatják. A természet alapelvein működő bőség kertje modell alternatívát kínál kisebb – nagyobb kertekben a családok teljes zöldségskálájának a megtermelésére, akár önellátásra is.
  • A tartalomból: A természet egyszerű példáján keresztül bemutatom a talaj, az avar, a víz, a vadnövények szerepét a konyhakertben. Konkrét példán keresztül mutatom be a kertkialakítást és teljes kertre alkalmazható táblázatokat adok közre, amiben megtalálható minden fontos információ, köztük a növénytársítások is. A növényvédelemben a legfontosabb a megelőzés, ezért egy Kalendáriumban foglaltam össze hónapról hónapra az aktuális teendőket, amivel előre lehet gondolkodni és elkerülni a problémákat. Az olvasók szeretik és rendszeresen használják a táblázatokat és a Kalendáriumot.

Megrendelés a vásárlás menüpont alatt vagy kattintson ide

A bőség kertje c. könyv ára 4990 Ft + 1260 Ft szállítási költség futárszolgálattal.


Megveszem


Csatlakozz elégedett ügyfeleimhez!


Megveszem

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba