Lásd el a családod egészséges élelemmel úgy, hogy ne kelljen fél napokat a kertben tevékenykedned.
Hagyd, hogy természetes folyamatok révén a talajélőlények dolgozzanak helyetted!

 Több mint 10 éves gyakorlati tapasztalattal, olyan tudást raktam össze, amely folyamatában erősít majd meg abban, hogy a természet segítségével valóban időkímélően tudsz konyhakertet művelni .

14222268_1108395745876465_1936148864034736482_n

Krumpach Erzsébet – a Duna Tv Család Barát c. műsorában

Családanyaként és egészségtudatos emberként korábban sokszor  nekiláttam a konyhakertnek, de legtöbbször a munka és az egyéb otthoni teendők miatt én is feladtam – pedig annyira egyszerű. Ezért gyűjtöttem úgy egybe a tudnivalókat, hogy az alapok megértése után a kalendáriumi részben hónapról, hónapra segítséget kapsz a pontos teendőkről. 

A bőség kertje c. könyvemben átadom mindazt a tudást, amely segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lehet időkímélően és vegyszerek nélkül termelni.

bosegkertje

  • Az egészséges táplálkozás iránti igény növekedésével egyre fontosabbá válik az egészséges, vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök fogyasztása.

  • A természet mintájára kezelt talajban megtermelt zöldségek pedig természetes tápanyagokban gazdagok, ami szintén fontos egészségünk megőrzéséhez.

  • A könyv nyelvezetében egyszerű, könnyen követhető hasznos útmutatókkal teli mondanivalóját a kertészkedésben járatlan emberek is könnyen elsajátíthatják. A természet alapelvein működő bőség kertje modell beilleszthető a díszkertekbe is, de alternatívát kínál nagyobb kertekben a családok teljes zöldségskálájának a megtermelésére, akár önellátásra is.

Meggyőződésem, hogy ennek a tudásnak az alapjait legjobb már gyermekkorban elsajátítani, amikor még játszva, mesében tanulnak a gyerekek. Ebből az indíttatásból született meg a Cserfes Rózi az erdőben c. képes mesekönyvem, amely 5-7 éves gyerekeket tanítja magocskákról, talajlakókról és boldog gyümölcsökről.

Mindkét könyvem vásárlása esetén mindkét könyvből 20 % kedvezmény jár. Ha van gyermeked vagy kis unokád biztosan örülni fog neki!

 

MEGRENDELÉS a webáruház menüpont alatt vagy IDE KATTINTVA

A bőség kertje c. könyv ára 3.999 Ft + 1040 Ft szállítási költség

0 darab eladott könyv

OLVASÓI VISSZAJELZÉSEK


 

“Tíz év biokertészkedés után kezembe került egy könyv, amely ráébresztett arra, még mindig vannak kitűnő, megvalósításra érdemes ötletek. Bizony a jó pap is holtig tanul.”
Ivanov Jankó - biokertész
” A szerzőt az emberek egészségéért való aggódás, a természet, a kert növényei iránti szeretet, vezérelte könyve megírásában. A természettől ellesett titkokat szeretné az ember szolgálatába állítani, egy egészségesen élt élet érdekében. Hagyományőrző gondolataiban az ősök iránti tiszteletet, szeretetet érzékelhetjük. Hangvétele egyszerű, közvetlen, magával ragadó. Aki elolvassa – hozzám hasonlóan – biztosan hozzáfog, hogy a sok jó ötlet közül megvalósítson néhányat.”
Juhász Elvira - kiskert tulajdonos
” És fogta az Úristen az embert, elhelyezte az Éden kertjében, hogy azt művelje és őrizze.” Mózes I 2:15 E könyv mondanivalója ébressze fel bennünk az Isten által nekünk szánt kiváltságot és felelősséget, hogy termésünk valóban bőséges legyen.”
Papp Mária - hobbi kertész
Nagyon sok hasznos elméleti és gyakorlati tudnivalót tudtam meg a videókurzusból és A bőség kertje c.könyvből. Kifejezetten érdekesnek találom a kertben együtt élő és működő növényi,állati rendszerek tudatos felépítését. Nagyon jó ötletlenek tartom a különböző színekkel elnevezett negyedek felosztását!
Mindenképpen szeretnék az ön módszerét kipróbálva egy saját bőség kertjét létrehozni!:)
Ha rajtam múlna,kötelezővé tenném a könyvet az iskolákban!Véleményem szerint nagyon hiányzik az ilyesfajta tudás terjesztése a mai világban!
Petrovicz Roland - Győrszemere

SZAKMAI VÉLEMÉNYEK

biokultura_logo-1024x1024

kapanyel

Lilalogo2