Nyár, Naplemente, Finom ételek
Tányéron a Biokert Élményvacsora

Látogass el “A Bőség kertje” könyvek írójának kertjébe,
ahol az organikus gasztronómia és a természet harmóniája találkozik!

 

Érezd jól magad egy könnyed, interaktív kertbejáráson, ahol betekintést nyerhetsz a konyhakertészet világába és folyamataiba.

Kóstold meg különleges fűszernövényekből és gyümölcsökből készült limonádéinkat, vagy ragadj magadhoz egy pohár bort, miközben barangolsz a kertben vagy lepihensz egy nyugágyban.

Élvezd a virágokkal teli kerthelyiségben a 3 fogásos élményvacsorát, ami szezonális, friss bio alapanyagokból készül kímélő főzéstechnikákkal.

tányéron a biokert

bio élményvacsora

A csomag tartalma: kertbemutató, feltöltődés a kertben, 3 fogásos élményvacsora 5 féle előétellel, italokkal, jó beszélgetések, közösségi élmény

Étel / Menü:

    • Vendégváró falatok
    • Vakrandi a séffel „Mi a mai termés?” címmel, 5 féle bőséges előétel formájában
    • Sertésszűz – karamellizált bébirépa – konfitált fokhagymakrém – pirított gyökérzöldségek – zsálya vaj
    • Manórúd málna variációkkal

Italok:

    • 2 féle limonádé, sör, bor, szóda, ásványvíz

Helyszín: “ A bőség kertje” 2300, Ráckeve, Széchenyi u. 101.
Időpontok: Alul a jegyek vásárlása gombra kattintás után jelennek meg a szabad időpontok.
Jegyek: 14 éves kortól, válthatóak online – csak elővételben!

Speciális táplálkozási igényekre is felkészültek vagyunk ( vegán, paleo, gluténmentes, laktózmentes stb. ) Ezt a megjegyzésben kérjük jelezni.

Készülj fel egy kulináris utazásra, ahol minden falat újabb ízeket és élvezeteket tartogat!

Szeretettel várunk: Krumpach Erzsébet, Biró Bálint

Krumpach Erzsébet – agrármérnök, biokertész – a bőség kertje könyv szerzője és a kert fenntartója 

Biró Bálint – bio chef – A siker számomra azt jelenti, hogy számtalan különleges ízt varázsoljak a tányérokra és még több mosolyt az arcokra. Már gyerekkoromban is elvarázsolt a konyhában való alkotás. Szakmai képzettségemet a gimnázium elvégzését követően szereztem meg, ekkor kezdtem tudásomat elmélyíteni a konyhaművészetben. Több neves étteremben dolgoztam szakácsként, leghosszabb ideig a taksonyi Rengő bisztróban. Úgy érzem a “Tányéron a biokert” tökéletes esemény arra, hogy megtudjam mutatni a vendégek számára, hogy mit jelent számomra a gasztronómia. Hiszem, hogy a jó hangulatú munkakörnyezet az ételek ízeiben és tálalásában is megjelenik.

Tányéron a biokert
Tányéron a biokert_desszert
Tányéron a biokert_előételek

Értékrendünk és elveink

BIO alapanyagok

A vacsorához felhasznált étel alapanyagok mindegyike bio alapanyag, a zöldségek és gyümölcsök nagy része a Bőség kertjében terem. A vacsora előtti kertbemutatón megtekintheted, hol terem a sok finomság, ami a tényérodra kerül.

Fenntarthatóság

Fő elvünk egy fenntartható életmód és világ kialakítása. Ehhez mi a biokertészkedés, tudás átadás révén teszünk hozzá. Továbbá élményvacsoráink révén közelebb hozzuk az emberekhez a kertészkedést.

Tányéron a biokert_desszert

A következő vacsoráig hátrelévő idő

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Tányéron a Biokert - Élményvacsora

Látogass el “A Bőség kertje” könyvek írójának kertjébe,
ahol az organikus gasztronómia és a természet harmóniája találkozik!

 

tányéron a biokert

Foglald le a helyed a következő vacsorára

Összesen 1 találat

100% kikapcsolódás

Hamisítatlan vidéki vacsora, ahol a gasztronómia és a fenntartható gazdálkodás találkozik egy jó hangulatú nyári estén. Nézd meg a bőség kertjét egy pohár borral a kezedben és töltsünk el egy szép nyári estét együtt barátokkal, jó hangulattal, finom ételekkel.

Tányéron a biokert
0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba