A bőség kertje 2 – TÖBB IS MEGTEREM!

Több is megterem – gabonák, fehérjeforrások a kiskertekben – konyhai praktikák

  • több tápanyag – a talajban és a növényekben
  • több energiát adó zöldség, hüvelyes és gabonaféle – régi új növényekkel
  • több termés, nagyobb tömeg négyzetméterenként 
  • több vitamin és ásványi anyag – konyhai praktikáimmal a gyors, egyszerű, ízletes ételekhez – a kertlátogatóim kérésére
  • több termény  – ha eladni is szeretnél – EXTRA fejezet: Biokertből jövedelem – az Ízes Udvar biofarm ízelítője Biró Mátyástól

 

5990 Ft

Leírás

Szállítás 1-2 munkanap!

A Bőség kertje 2 fejezetei:

Válts természetesre : Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott világhoz életmódunkkal, szokásainkkal? Milyen változtatásokkal tudunk többet kihozni a kertünkből? 

Mindent megkapunk a természettől ahhoz, hogy ingyen kertészkedjünk! Vetőmag, tápanyag, növényvédelem önellátás, hogy zöldségekkel teljesen önellátók legyünk. 

A természet táplál! Hogyan állítsuk össze kerti bevásárlókosarunkat? Kiskertekben megtermelhető gabonák és fehérjeforrások gyakorlati termesztési tapasztalatai. Útmutató ahhoz, hogy hogyan illesszük be a zöldségek közé a termesztésüket.

Tartósítás természetesen  – ahogy régen is! Rajzos útmutatók segítenek a fermentálás, sóval, olajjal tartósítás stb. rejtelmeiben. 

Természetes konyha egyszerűen: Hogyan legyen táplálékunk egyszerre finom és egészséges, egyszerű, gyors módszerekkel? Nem receptgyűjtemény, hanem mindaz, amivel egyszerűvé tehetjük a főzést.  Fotók, rajzok, táblázatok segítenek.

Biokertből jövedelem: Az Ízes Udvar Biofarm ízelítője Biró Mátyástól. Ez azoknak szól, akiknek van kicsit nagyobb területük ahhoz, hogy eladásra is termeljenek.

December  20-ig előrendelési kedvezmény 20%!

Kosár
0