Friss fűszerek Kalandja a Tányéron – július 13 (szombat) – étel csomag

11990 Ft

Kóstold meg a nyár ízeit az egyedülálló “Tányéron a Biokert” élményvacsorán!

Elfogyott

Leírás

Friss Fűszerek Kalandja a Tányéron

Engedd, hogy érzékeidet magával ragadja a „Friss Fűszerek Kalandja a Tányéron” különleges vacsoraest, ahol a természet legfinomabb ajándékai kerülnek a középpontba! Ezen az exkluzív estén vendégeink egy kulináris utazásra indulnak, ahol minden fogásban a friss fűszerek adják meg az ételek varázsát és különlegességét.

Élmények és Szórakozás:
Fűszerkert Bemutató: Egy rövid bemutató a friss fűszerek termesztéséről és felhasználásáról, hogy a vendégek közelebbről is megismerhessék az este főszereplőit.

Kulináris Tippek: Szakácsaink megosztanak néhány titkos tippet és trükköt a friss fűszerek használatáról, amelyeket otthon is könnyedén kipróbálhatsz.
Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen estére, ahol a friss fűszerek igazi kalandot varázsolnak a tányérodra! Ne hagyd ki ezt az egyedülálló gasztronómiai élményt, amely minden érzékedet rabul ejti!

Különleges táplálkozási igényeket figyelembe vesszük ( vegán, paleo, gluténmentes, laktózmentes stb. ) Ezt a megjegyzésben kérjük jelezni.

Helyszín: “ A bőség kertje” 2300 Ráckeve, Széchenyi u 101.
Időpont: 2024. július 13. szombat, 17:00-21:00

Jegyinformációk:
Jegyek ára: 14.990 Ft/fő, kizárólag online és elővételben vásárolhatók meg.
Fontos: Az eseményen csak 12 éves kortól lehet részt venni!
Kérjük, vedd figyelembe, hogy a kert védelme érdekében kis kedvenceket sajnos nem tudunk fogadni.
Kérjük, válassz italt is az ételcsomagodhoz előre, mivel a helyszínen nincs lehetőség fizetésre.

Köszönjük megértésed és az együttműködésed!

Szeretettel várunk, Krumpach Erzsébet és Biró Bálint

Krumpach Erzsébet – biokertész – a bőség kertje könyv szerzője és a kert fenntartója

Biró Bálint – chef – Már gyerekkoromban is elvarázsolt a konyhában való alkotás. Szakmai képzettségemet a gimnázium elvégzését követően szereztem meg, ekkor kezdtem tudásomat elmélyíteni a konyhaművészetben. Úgy érzem a “Tányéron a biokert” tökéletes esemény arra, hogy megtudjam mutatni a vendégek számára, hogy mit jelent számomra a gasztronómia. A siker számomra azt jelenti, hogy számtalan különleges ízt varázsoljak a tányérokra és annál több mosolyt az arcokra.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba