Tányéron a biokert – élményvacsora – Június 15. szombat

Kóstold meg a nyár ízeit az egyedülálló “Tányéron a Biokert” élményvacsorán!

23990 Ft

16 készleten

Leírás

Kóstold meg a nyár ízeit az egyedülálló “Tányéron a Biokert” élményvacsorán!

Látogass el “A Bőség kertje” biokertészetről szóló könyvsorozat írójának kertjébe, ahol az organikus gasztronómia és a természet harmóniája találkozik!

Érezd jól magad egy könnyed, jó hangulatú kertbemutatón, ahol betekintést nyerhetsz a konyhakertészet világába és folyamataiba.
Kóstold meg különleges fűszernövényekből és gyümölcsökből készült limonádéinkat, vagy ragadj magadhoz egy pohár bort, miközben érzed a nyugalmas környezetet és a természet közelségét.
Élvezd a 3 fogásos élményvacsorát, ahol kreatívan és szezonálisan főzünk friss bio alapanyagokból.

Információk:
A csomag tartalma: kertbemutató, feltöltődés a kertben, 3 fogásos élményvacsora 5 féle előétellel, 2 féle limonádé, sör, bor, szóda, ásványvíz.
Étel menü:
– Vendégváró falat
– Vakrandi a séffel „Mi a mai termés?” címmel, 5 féle bőséges előétel formájában
– Sertésszűz – karamellizált bébirépa – konfitált fokhagymakrém – pirított gyökérzöldségek – zsálya vaj
– Manórúd málna variációkkal
Helyszín: “ A bőség kertje” 2300, Ráckeve, Széchenyi u. 101.
Időpont: 2024. június 15. szombat, 17:00-21:00
Jegyek:23.990.- Ft/fő, 14 éves kortól, válthatóak online – csak elővételben!
Különleges táplálkozási igényeket figyelembe vesszük ( vegán, paleo, gluténmentes, laktózmentes stb. ) Ezt a megjegyzésben kérjük jelezni.
Készülj fel egy kulináris utazásra, ahol minden falat újabb ízeket és élvezeteket tartogat!

Szeretettel várunk, Krumpach Erzsébet, Biró Bálint

Krumpach Erzsébet – biokertész – a bőség kertje könyv szerzője és a kert fenntartója

Biró Bálint – chef – Már gyerekkoromban is elvarázsolt a konyhában való alkotás. Szakmai képzettségemet a gimnázium elvégzését követően szereztem meg, ekkor kezdtem tudásomat elmélyíteni a konyhaművészetben. Úgy érzem a “Tányéron a biokert” tökéletes esemény arra, hogy megtudjam mutatni a vendégek számára, hogy mit jelent számomra a gasztronómia. A siker számomra azt jelenti, hogy számtalan különleges ízt varázsoljak a tányérokra és annál több mosolyt az arcokra.

0
    0
    Kosár
    A kosarad üresVissza a boltba